Nieuws

Code Groen

10 maart 2023

MTD landschapsarchitecten stelde in samenwerking met de gemeente Tilburg een strategisch inspiratiedocument op voor de openbare ruimte van de stad; om deze groener, verblijfsattractiever en klimaatrobuuster te maken. CODE GROEN zet in op de aanleg van (0)13 nieuwe iconische parken, stevige groene verbindingen van het hart van de stad naar het ...

Lees meer

MTD verwerft opdracht Campus TU/e

9 maart 2023

Recentelijk heeft MTD landschapsarchitecten de opdracht verworven voor de civieltechnische uitwerking van het inrichtingsplan voor de openbare ruimte van drie deelgebieden van de TU/e Campus.

Lees meer

Brede participatie inrichtingsplan openbare ruimte Oudenbosch

16 februari 2023

Afgelopen maandag 6 februari 2023 vond in Oudenbosch de tweede participatieronde plaats van de herinrichting van de openbare ruimte rondom het ensemble van het religieus erfgoed. Inrichtingsplannen van de verschillende deelgebieden werden in de bijzondere setting van de Basiliek gepresenteerd aan bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Het ...

Lees meer

Cultuurprijs Noord-Brabant 2023 voor Frank Meijer

13 februari 2023

Frank Meijer ontvangt de Cultuurprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant. De jury roemt zijn beheerste en verhalende omgang met gebouwd en landschappelijk erfgoed. ‘Het werk van Frank Meijer behoort tot het beste dat de Nederlandse landschapsarchitectuur de laatste decennia heeft voortgebracht’, aldus juryvoorzitter Jan Baan.

Lees meer

Vesting Muiden in Jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw 2022

13 december 2022

Afgelopen zaterdag werd op het NRE-terrein in Eindhoven het Jaarboek Landschapsarchitectuur en Stedenbouw 2022 gepresenteerd.

Lees meer