Update MTD & corona

23 april 2020

De maatregelen, zoals deze op advies van het RIVM zijn ingesteld in het licht van het covid 19 virus, zijn enigszins versoepeld. Met het oog hierop heeft ook MTD landschapsarchitecten de maatregelen bijgesteld.
De aanwezigheid van mensen op het bureau is verdund; medewerkers zijn volledig gefaciliteerd om thuis te werken en in te loggen op het netwerk. Er wordt regie gevoerd op een goede balans tussen op het bureau en thuis werken. Fysieke overleggen worden nog steeds tot een minimum beperkt en zijn vervangen door virtuele alternatieven via Zoom en Teams. Zo kunnen we op een veilige manier contact houden, gedachten uitwisselen en met eenzelfde passie en intensiteit aan de lopende projecten werken. Want er zijn een groot aantal uitdagende projecten in ontwikkeling en realisatie; het Collectiegebouw in Rotterdam, de boulevard van Eindhoven Airport, het Regieplan voor de openbare ruimte van de vestingstad Culemborg, de Visie en Landschapsplan voor Park Rijnhuizen in Nieuwegein en een landschappelijk Structuurplan voor het Buitenmuseum Out Herlaer om er maar een paar te noemen.
Wij doen ons uiterste best om de voortgang van deze projecten op het hoge niveau te houden dat u van ons gewend bent.
We zijn gewoon bereikbaar via mail, ons vaste telefoonnummer (073 6125033) en de bij bekende mobiele nummers. En we hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten en houden contact….!


MTD landschapsarchitecten
’s-Hertogenbosch en vele andere locaties :-)