Ruud Dubbeld 25 jaar bij MTD!

18 juli 2013
Niets vermoedend liep Rudolf Bastiaan Dubbeld 25 jaar geleden het pand van Buys en van der Vliet aan de Vivaldistraat 6 te ’s Hertogenbosch binnen voor zijn eerste officiële werkdag bij dit bedrijf. Niet beseffend dat hij een kwart eeuw later als eigenaar van diezelfde firma aan het roer zou staan. (Buys en van der Vliet is in 1998 overgenomen door Ruud en zijn partners Han en Frank) Hij had eerder al stage gelopen bij Bob van der Vliet, maar buiten dat en wat ervaring als chauffeur in het leger en de aanleg van enkele tuinen bij een hovenier was hij letterlijk nog ‘Groen’ achter zijn oren. Zijn opleiding volgde hij aan de Rijks Hogeschool voor Tuin- en Landschapsinrichting (RHSTL) in Boskoop met kornuiten als Huub Juurlink en Cor Geluk. Hij komt dus uit een goede stal. Ook zijn collega Erik van den Akker is van diezelfde lichting.
Hoe anders is het 25 jaar later. Met een uitgebreid CV van herinrichtingen in de openbare en semiopenbare ruimte en een specialisme op het gebied van binnenstedelijke herinrichtingen en de zorgsector. Vandaag de dag kunnen we stellen dat Ruud een vakman is die elke dag weer zijn ambacht als tuin- en landschapsarchitect met passie, volharding en een gezonde dosis humor vervult van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
Zo het er naar uit ziet kan Ruud nog wel 25 jaar mee en gaat hij de grondlegger van het bedrijf Pieter Buys achterna, die na 88 jaar nog steeds zijn vak bedrijft. Ruud ga ervoor.
Je collega’s.