MTD zoekt Technisch Adviseur / Projectleider

Terug naar Vacatures
Vacature Technisch Adviseur

Wij zoeken een enthousiaste technisch adviseur met 5 tot 10 jaar ervaring. De kandidaat heeft ervaring en uitgesproken kwaliteiten op het gebied van technische uitwerking, detaillering en financiële onderbouwing van inrichtingsplannen op verschillende schaalniveaus; hij / zij heeft een coachende rol bij het opstellen van bestek- en werktekeningen, werkomschrijvingen en RAW-bestekken en adviseert ontwerpers en opdrachtgevers in technische en financiële zin op een strategisch niveau.
De persoon die wij zoeken heeft kwaliteiten en ervaring met het verder ontwikkelen van acquisitaire netwerken, het leiding geven aan collega-technisch ontwerpers en het samenwerken met architecten en opdrachtgevers. We rekenen op een sterke persoonlijkheid, die tenminste in de Nederlandse taal vaardig kan communiceren, verbinden en wervend overtuigen. Wij zoeken een pragmatisch en proactief persoon, geschoold in de civiele techniek (Hogeschool Van Hall Larenstein / afdeling ‘Realisatie’ van de studierichting Tuin- en landschapsinrichting) met affiniteit met ontwerp en ontwerpprocessen.

Wij bieden een jong, interdisciplinair en talentvol team, een professionele en informele organisatie, waarbinnen mogelijkheden aanwezig zijn om de komende jaren door te groeien richting management. MTD is gevestigd in een fijn pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch, een centrale plek in Nederland, waar ruimte is voor prettig werken en wonen. Wij bieden een marktconform salaris en passende faciliteiten en arbeidsvoorwaarden.

Wil je onze nieuwe collega worden, maak dan nader kennis met MTD via www.mtdls.nl of stel je vragen over de functie en de procedure aan Han Thijssen (thijssen@mtdls.nl) of Erik van den Akker (vandenakker@mtdls.nl). Stuur je sollicitatie met cv, motivatie en een portfolio voor 21 december aanstaande, in een pdf niet groter dan 15 mb, naar mtd@mtdls.nl