De bladeren vallen en we planten bomen!

Rooftop Award
Depot Bijmans van Beuningen wint Rooftop Award 2020
Het dakbos van het Depot Boijmans Van Beuningen is op vrijdag 4 september tijdens het Rooftop Symposium in Capital C in Amsterdam bekroond met de Rooftop Award 2020.
lees meer...
MTD instagram
Lancering Instagram account MTD!
MTD landschapsarchitecten beweegt zich nu ook op Instagram. Om haar projecten en ervaringen nog interactiever, actueler en beeldender te delen op het virtuele platform van onze vakwereld en de wereld daarbuiten.
lees meer...
Odiliapeel
Werkzaamheden Oudedijk Odiliapeel van start
Begin 2018 kreeg MTD landschapsarchitecten opdracht voor het opstellen van een inrichtingsplan voor de Oudedijk te Odiliapeel. Eén en ander kwam tot stand in een intensieve samenwerking met een breed samengestelde lokale klankbordgroep en kan daarmee op veel draagvlak en enthousiasme rekenen.
lees meer...
VU
Vergroening Campus Vrije Universiteit Amsterdam in volle gang
De eerste fase van de realisatie van de nieuwe inrichting van de universiteitscampus van de VU in Amsterdam is een feit.
lees meer...
Park Rijnhuizen
Participatie voor Park Rijnhuizen Nieuwegein
Door MTD landschapsarchitecten wordt samen met Club Rhijnhuizen en de gemeente Nieuwegein gewerkt aan een landschappelijke visie en inrichtingsplannen voor Park Rijnhuizen te Nieuwegein.
lees meer...
Pivot Park
Pivot Park in Oss krijgt vorm met Panther, Grizzly en Racoon
MTD landschapsarchitecten heeft in samenwerking met Proof of the Sum en VKZ het stedenbouwkundig en landschappelijk structuurplan en beeldkwaliteitplan opgesteld voor de toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van Pivot Park Oss.
lees meer...
Charlotte wint Archiprix 2020
Charlotte van der Woude wint Archiprix 2020
Op vrijdag 26 juni 2020 maakte de jury de winnaars en eervolle vermeldingen bekend van de 40e editie van de Archiprix Nederland.
lees meer...