Een 'boom-rijk' voorjaar!

bomen planten 1
MTD landschapsarchitecten sluit een vruchtbaar plantseizoen af!
In 18 verschillende projecten zijn zo'n 635 bomen geplant van zo'n 80 verschillende soorten!
lees meer...
landschapstrienale
De Landschapstriƫnale 2021 - Een promenade door Nuenen
In het licht van de Landschapstriënale 2021, maakte Eric Luiten, voorzitter van de Stichting Landschapstriënale, een wandeling door Nuenen en bevraagt Wim Daniëls Gerard Rooijakkers over het Van Gogh National Park / de naam van het landschap.
lees meer...
Laan naar Parijsch 1
Natuurinclusief ontwerp Parijsch-Zuid in Blauwe Kamer
In het maartnummer van het vakblad de Blauwe Kamer wordt in een artikel over het ontwerpen aan de natuurinclusieve stad ‘Elk plantje telt’ het ontwerp toegelicht van MTD landschapsarchitecten voor de Hoofdplanstructuur van Parijsch-Zuid in Culemborg.
lees meer...
Boxtel 1
Realisatie Rechterstraat Boxtel van start!
Op 25 januari 2021 is het startschot gegeven voor de herinrichting van de Rechterstraat in Boxtel. De Rechterstraat vormt het eerste project dat gerealiseerd wordt in het kader van de ambitieuze centrumvisie ‘Boxtel Binnen de Bruggen’, zoals dat door MTD landschapsarchitecten in opdracht van de gemeente Boxtel is opgesteld.
lees meer...
A16-1
Een toekomstbestendig bos langs de A16
MTD landschapsarchitecten heeft in opdracht van Rijkswaterstaat Zuid Nederland een inrichtingsplan en beplantingsplan opgesteld voor een nieuw bos tussen de A16 en de Hogesnelheidslijn (HSL) ter hoogte van Zevenbergschen Hoek.
lees meer...
 
Het bureau breidt uit en verwelkomt:
Krijn Nugter
Krijn Nugter
landschapsontwerper

Naast zijn nieuwe functie als landschapsontwerper bij MTD is Krijn landschapsarchitect in opleiding. Na de zomer van 2021 begint hij met zijn afstudeerjaar aan de Academie van Bouwkunst. Nadat hij zijn Bachelor Landscape Design bij de HAS Hogeschool ’s-Hertogenbosch heeft afgerond heeft Krijn 3 jaar bij de gemeente Amsterdam gewerkt als ontwerper openbare ruimte.  
Rick Smeenk
Rick Smeenk
landschapsontwerper

Rick, studeerde Tuin- en Landschapsinrichting aan de Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp. Hiervoor werkte hij bij Buro Sant & Co en SmitsRinsma en is hij sinds deze week gestart bij MTD!
Rob Willems
landschapsontwerper

Rob is afgestudeerd aan de Wageningen University & Research met een master in Landscape Architecture and Planning en heeft eerder ervaring opgedaan bij NOHNIK Architecture and landscapes.