Een mooi begin van 2021

Noord Oevers
Stedenbouwkundig plan Noordoevers enthousiast ontvangen door gemeenteraad
Eind december 2020 heeft MTD landschapsarchitecten het stedenbouwkundige plan voor de Noordoevers in Hendrik-Ido-Ambacht gepresenteerd aan de gemeenteraad.
lees meer...
Yerevan, Triangle Park
MTD ontwikkelde in 2020 een aantal bijzondere ontwerpen, participeerde in toonaangevende prijsvragen
MTD landschapsarchitecten kreeg met haar inzending voor de prijsvraag voor het Triangle Park in Yerevan / Armenië, die zij in samenwerking met Archidutch (ICN-group) op stelde, de eerste prijs!
lees meer...
Suurhofbrug
Tijdelijke Suurhofbrug over A15 / Rotterdam in stelling gebracht
Er wordt hard gewerkt aan de Suurhofbrug over de A15 / Rotterdam; aan de nieuwe toegangspoort tot de Maasvlakte. Door aannemerscombinatie STIPT wordt de aanwezige brug gerenoveerd en wordt er gebouwd aan een tweede brug náást de Suurhoffbrug.
lees meer...
Citycampus
Groen licht voor Breda City Campus!
De gemeente Breda en de eigenaren van de keten van de Amrâth Hotels hebben overeenstemming bereikt over de plannen voor de ontwikkeling van Breda City Campus op de plek van het huidige Hotel Brabant terrein.
lees meer...
Ecotech Green
Frank Meijer spreekt op Ecotechgreen / Forum Internationale
Frank Meijer hield 1 december 2020, een lezing op het Forum Internationale / Ecotech, een internationaal congres dat jaarlijks door het Italiaanse Paysage in samenwerking met het Consiglio Nazionale Degli Architetti Pianificatori Paesaggisti e Conservatori wordt georganiseerd.
lees meer...
Gerarduskerk
Nieuwe toekomst voor de Gerarduskerk in Gemert
MTD landschapsarchitecten werkt in samenwerking met De twee Snoeken architecten aan een masterplan voor de herinrichting van het gebied rond de Gerarduskerk in Gemert. 
lees meer...
Nieuwbergen
Nieuw Bergen; een duurzaam hoogstedelijk woongebied krijgt vorm
MTD landschapsarchitecten werkt in opdracht van gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed en in samenwerking met MVRDV aan een inrichtingsplan voor de openbare ruimte van het nieuwe Eindhovense stadsdeel Nieuw Bergen.
lees meer...
 
Nieuwjaarsgroet
Hellen nieuwjaar
MTD ontwikkelde in 2020 een aantal bijzondere ontwerpen, participeerde in toonaangevende prijsvragen en realiseerde een aantal grensverleggende en beeldbepalende projecten; we werkten aan een ontwerp voor het Buitenmuseum Herlaer in Sint-Michielsgestel, realiseerden de eerste fase van het Depot in Rotterdam, van het Wilhelminaplein in ’s-Hertogenbosch, de buitenruimte van Eindhoven Airport, realiseerden de akoestische performance Your Trembling Mile en kregen de eerste prijs toegekend in de prijsvraag voor de campus van de American University in Yerevan / Armenië. Ondanks de bijzondere omstandigheden ontmoetten en werkten we op afstand samen met collega’s, medewerkers, opdrachtgevers en vrienden.
We zien 2021 met vertrouwen tegemoet en wensen collega’s, medewerkers, opdrachtgevers en vrienden een geweldig en inspirerend jaar. We kijken ernaar uit elkaar in 2021 weer werkelijk te ontmoeten!