MTD kijkt trots terug op een dynamisch en succesvol jaar!

Jaarboek 2021
Eindhoven Airport geselecteerd voor Blauwe Kamer Jaarboek 2021!
op 11 december is met een speciaal onlineprogramma, live vanuit het Schip van Blaauw in Wageningen het Blauwe Kamer Jaarboek 2021 gepresenteerd.


lees meer...
Vesting Muiden
Reconstructie eerste fase oostelijke vestingwallen Muiden bijna gereed
Een jaar geleden startte de reconstructie van de oostelijke Vestingwallen van Muiden. Deze reconstructie en inrichting naar ontwerp van MTD landschapsarchitecten, valt binnen het project ‘Verder met de Vesting Muiden’
lees meer...
Opening Depot Rotterdam
Het nieuwe kunstdepot van het Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam oftewel het Depot werd op 5 november 2021 geopend door Koning Willem Alexander.
lees meer...
Hof van Huesse 1
Hof van Huesse. Een eigentijds ensemble in Huissen
De gemeente Lingewaard heeft de ambitie om het centrum van Huissen een belangrijke kwaliteitsimpuls te geven.
lees meer...
Zonhoven
1e prijs voor prijsvraagontwerp Geosted / MTD Zonhoven / Belgie!
In september 2020 schreef de gemeente Zonhoven / Belgie een prijsvraag uit voor het opstellen van een masterplan voor de openbare ruimte van haar dorpshart.
lees meer...
Suurhof brug
Megatransport en plaatsing tijdelijke Suurhoffbrug in Rotterdam
Gedurende twee weekeinden was er een bijzonder spektakel te zien op de Nieuwe Maas in Rotterdam; de enorme Suurhoffbrug werd vanuit Krimpen aan de IJssel door het centrum van Rotterdam naar de Maasvlakte gevaren.
lees meer...
Vicky van de Laar
Vicky van de Laar
Gretha Steenstra
Gretha Steenstra
Tom Hunter
Tom Hunter
uitbreiding team
MTD landschapsarchitecten heeft haar team de afgelopen maanden versterkt met nieuwe medewerkers: landschapsontwerper Vicky van de Laar, technisch ontwerper Gretha Steenstra en stedenbouwkundige Tom Hunter. Dat vraagt natuurlijk om een actualisatie van onze portrettengalerij. Fotograaf Joep Jacobs heeft dat voor ons op een voor hem typerende manier gedaan.
We nodigen je graag uit kennis te maken met ons team 2022! lees meer...
feestdagen 2021
MTD landschapsarchitecten wenst u fijne feestdagen!

MTD landschapsarchitecten wenst al haar opdrachtgevers, relaties en collegabureaus fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2022 met veel inspiratie en vernieuwing!