2019... een vlotte start!

Nieuwsbrief april 2019

Geachte lezer, mogelijk heeft u onze eerdere mail met de vraag of u de nieuwsbrief van MTD wilt blijven ontvangen gemist. Graag berichten wij u dat indien u deze brief niet langer wenst te ontvangen u zich kunt uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

MTD werkt aan een mooier Boxtel
nieuwsbrief Januari 2019 - 2

MTD kreeg op de valreep van het oude jaar opdracht van de gemeente Boxtel om op basis van de eerder opgestelde Prévisie, het plan voor Boxtel tussen de bruggen verder uit te werken. Woensdag 2 januari verscheen er in het Brabants Dagblad een artikel over het project.

Lees meer
Kansen en bedreigingen Gooise kust onder de loep
nieuwsbrief Januari 2019 - 3

De Regio Gooi en Vechtstreek en de gemeenten Blaricum, Gooise Meren en Huizen geven gezamenlijk inhoud aan en bewaken de samenhang binnen de ontwikkelingen van de meren en de kustzone van het Gooimeer, IJmeer. Samen met MTD landschapsarchitecten zijn de kansen en bedreigingen voor het Gooimeer, IJmeer en de 30 kilometer lange Gooise kustzone onder de loep genomen.

Lees meer
Presentatie BKP voormalig gemeentehuis Schijndel
nieuwsbrief Januari 2019 - 4

Maandag 10 december 2018 is door MTD landschapsarchitecten en Ten Bras | Westinga architecten het beeldkwaliteitplan voor het voormalig gemeentehuis van Schijndel gepresenteerd.

Lees meer
Kalliste / BedauxdeBrouwer / MTD verwerven opdracht Bernardushof Oud Gastel
nieuwsbrief Januari 2019 - 5

Kalliste woningbouwontwikkeling heeft samen met haar partners MTD landschapsarchitecten en Bedaux de Brouwer architecten de aanbestedingsprocedure voor de ontwikkeling van het Bernardushof te Oud Gastel gewonnen!

Lees meer
Stadswalzone in Triannual Landscape Architecture Europe #5
nieuwsbrief Januari 2019 - 6

27 september 2018 was het zover. Tijdens het Rosa Barba Congres Barcelona 2018, werd het eerste exemplaar van het Triannual Landscape architecture Europe #5 uitgereikt. 

Lees meer
Presentatie Foodscapes
nieuwsbrief Januari 2019 - 7

27 september 2018 werd op de Academie van Bouwkunst Amsterdam het boek Flourishing Foodscapes - Design City-Region Food Systems gepresenteerd.

Lees meer
Feest MTD 20 jaar!
nieuwsbrief Januari 2019 - 8

Vrijdag 7 september vierde MTD het 20 jarig bestaan van het bureau met een groots feest. 

Lees meer
Linie 1629 weer zichtbaar!
nieuwsbrief Januari 2019 - 9

MTD landschapsarchitecten werkt vanaf najaar 2016 in opdracht van en samen met de gemeenten Sint-Michielsgestel, Vught, Heusden en ’s-Hertogenbosch en De Stichting de Groene Vesting aan plannen om de Linie 1629 weer zichtbaar en herkenbaar te maken in het landschap. De droogte van de afgelopen maanden leverde hieraan een verrassende bijdrage.

Lees meer
MTD 2x in de prijzen bij feest bij ‘Brood & Spelen’
nieuwsbrief Januari 2019 - 10

In een overvolle boerenschuur in Barneveld werden op 4 juli 2018 de winnaars bekend gemaakt van de door het College van Rijksadviseurs uitgeschreven Prijsvraag Brood en Spelen.

Lees meer
nieuwjaarsontbijt 2019
Nieuwjaarsgroet

Het bureau kijkt terug op een kleurrijk jaar; we verworven een aantal mooie opdrachten, zoals de grensoverschrijdende Trajectvisie voor het Bels Lijntje, de landschappelijke ontwikkelingsstrategie voor het Gulpdal te Slenaken, de ruimtelijke verkenning voor het Gooi- en IJmeer, het inrichtingsplan voor het Munsterplein te Roermond, het stedenbouwkundig en landschappelijk masterplan voor Fort Isabella in Vught en het ontwerp voor het Yin-Yang Forest in Tianjin; wonnen een aantal mooie prijzen, zoals met de inzendingen voor Brood en Spelen en met de tender voor de woningbouwontwikkeling in Oud-Gastel in samenwerking met Kalliste en Bedaux&deBrouwer architecten; werden met de Stadswalzone / Zuiderpark te ’s-Hertogenbosch geselecteerd voor het internationale Triannual Landscape Architecture Europe #5; leverden een bijdrage aan de publicatie Foodscapes, verwelkomden een aantal belangrijke nieuwe medewerkers binnen het bureau, Nicolas Lernouldt en Jona Geers en vierden ook nog eens ons 20jarig jubileum met een groots feest op de Tramkade en een bureaureis naar Zwitserland.
Het bureau ziet 2019 dan ook vol vertrouwen tegemoet en wenst bovenal opdrachtgevers en collega-bureaus een inspirerend en sprankelend jaar, vol met nieuwe uitdagingen en grensverleggende en innovatieve projecten.

Wij zijn het traditiegetrouw goed begonnen met een nieuwjaarsontbijt met bubbels!