Zonnig nieuws!

MTD door naar tweede fase tender Deken van Someren straat
 MTD door naar tweede fase tender Deken van Someren straat

In maart 2017 werd bekend gemaakt dat het team Heijmans Vastgoed, bestaande uit NL Architects, Studio Maks, MTD landschapsarchitecten en Arup, door de gemeente Eindhoven is geselecteerd als kandidaat-koper voor de herontwikkeling van de Deken van Somerenstraat te Eindhoven.

Lees meer
Start bouw Stationsplein Maastricht
nieuwsbrief Mei 2017 Maasticht

Vanaf midden 2016 wordt er door TBI-ondernemingen Timmermans en Mobilis gewerkt aan de realisatie van de ondergrondse fietsenstalling bij het station en de herinrichting van het Stationsplein in Maastricht.

Lees meer
Stationsplein Zandvoort krijgt groene allure
nieuwsbrief april 2017 - 3

De realisatie van de herinrichting van het Stationsplein en de Koper Passarel in Zandvoort vorderen gestaag; Stationsplein en de Koper Passerel krijgen hierbij steeds meer de uitstraling die zij verdienen.

Lees meer
Ruimtelijke Verkenning Zonnestraal als basis advies CRa
nieuwsbrief april 2017 - 4

Op verzoek van de wethouder Monumentenzorg van de gemeente Hilversum; Nicolien van Vroonhoven, bracht het College van Rijksadviseurs, in de persoon van Eric Luiten, recent advies uit over de historische, actuele en toekomstige waarden van het landschap, waarvan de gebouwen van de arbeids- en nazorgkolonie Zonnestraal deel uitmaken.

Lees meer
Presentatie Station Grubbenvorst – Greenport Venlo
nieuwsbrief april 2017 - 5

Eind januari 2017 presenteerde MTD landschapsarchitecten het voorlopige inrichtingsplan voor het Station Grubbenvorst. Product van een participatief planproces met ambtelijke experts, betrokken bewoners en belanghebbenden en een samenwerking met Arcadis.

Lees meer