Een vliegende start van een bruisend nieuw jaar

MTD participeert in Stadsgesprek Dudok Architectuur Centrum Hilversum
nieuwsbrief januari 2017 Stadsgesprek Dudok

Afgelopen donderdag 19 januari 2017 vond het eerste Stadsgesprek in Hilversum plaats in het Raadhuis. Onderwerp van het Stadsgesprek dat werd georganiseerd door het Dudok Architectuur Centrum (DAC) was ‘De invloed van monumenten op het centrum van Hilversum’.

Lees meer
MTD verwerft opdracht voor Gebiedsvisie De Wereld van Van Gogh
nieuwsbrief januari 2017 van gogh

Op de valreep van 2016 kreeg MTD van de gemeente Nuenen opdracht voor het opstellen van een Gebiedsvisie de Wereld van Van Gogh.

Lees meer
Start uitvoering openbare ruimte Leerfabriek Oisterwijk
nieuwsbrief januari 2017 1

Recent startte de realisatie van het inrichtingsplan openbare ruimte van de terreinen rond de Koninklijke Verenigde Leder (KVL) fabriek in Oisterwijk, naar ontwerp van MTD landschapsarchitecten.

Lees meer
Start uitvoering Stationsplein Zandvoort
nieuwsbrief januari 2017 3 Zandvoort

Op vrijdag 16 december jongstleden hebben de gedeputeerde van Ruimtelijke Ordening en Wonen Joke Geldhof van de provincie Noord-Holand en wethouder Gert-Jan Bluijs van de gemeente Zandvoort de aftrap gegeven voor de herinrichting van het Stationsplein en de Koper Passerel in Zandvoort.

Lees meer
We're on the cover!
Stadswalzone / Zuiderpark geselecteerd voor Jaarboek Landschapsarchitectuur en Stedenbouw 2016
nieuwsbrief januari 2017 4 Stadswalzone

Op zaterdagmiddag 26 november werd alweer het twaalfde Jaarboek Landschapsarchitectuur en Stedenbouw gepresenteerd.

Lees meer
kerstdiner 2016
Feestelijk kerstdiner in industriële omgeving

In de prachtige industriële omgeving van Koudijs Kafé genoten alle medewerkers van MTD en hun partners aan de vooravond van kerstmis van een culinair kerstdiner en wijnarrangement.
Na een ontvangst in het Kafé, vond het diner plaats in één van de voormalige veevoeder-zalen in het gebouw van De Heus aan de Tramkade in
’s-Hertogenbosch.
Het diner werd samengesteld door de koks van ‘Food for Thought custom made’ in de geest van de slow food kitchen en was hun eerste culinaire actie voor Koudijs Kafé.
En natuurlijk werd het diner traditioneel verluchtigd met diverse speeches en sketches; MTD kan er weer een jaar tegenaan!