Autumn vibes

Stadswalzone geselecteerd voor Triannual Landscape Architecure Europe #5
nieuwsbrief november 2017 boek LAE V2

Vorige maand werd bekend dat de Stadswalzone / Zuiderpark te ’s-Hertogenbosch, een project van de hand van MTD landschapsarchitecten in samenwerking met Studio Leon Thier (ontwerp parkeergarage en bruggen) en Van Roosmalen Van Gessel architecten, is geselecteerde voor de triannual van landscape architecture Europa.

Lees meer
Hoogwaardige woonlocatie de Klokkenberg
nieuwsbrief november 2017 Klokkenberg

Het voormalig Medisch centrum de Klokkenberg, rooms-katholiek sanatorium voor tuberculose-patiënten, wordt op initiatief van getransformeerd tot een uniek, hoogwaardig wooncomplex.

Lees meer
MTD verwerft opdracht campus VU Amsterdam
nieuwsbrief november 2017 VU Amsterdam

Na twee selectieronden heeft MTD landschapsarchitecten de opdracht verworven om de campus van de Vrije Universiteit te Amsterdam opnieuw in te richten.

Lees meer
MTD verwerft opdracht voor linie1629
nieuwsbrief oktober 2017 linie 1629

De gemeenten Sint-Michielsgestel, Vught, Heusden en ’s-Hertogenbosch en Stichting de Groene Vesting hebben de gezamenlijke ambitie om de Linie 1629 of de Stelling beter zichtbaar en beleefbaar te maken. Hiertoe hebben zij MTD landschapsarchitecten opdracht gegeven tot het opstellen van een Ontwikkelingsplan en Uitvoeringsprogramma.

Lees meer
Symbiotische eenheid van huis en tuin, Villa X
nieuwsbrief oktober 2017 Villa X

MTD landschapsarchitecten was verantwoordelijk voor de landschappelijke inpassing en het tuinontwerp van villa X, ergens in het zuiden van het land.

Lees meer
Tilburg centrum in transitie!
nieuwsbrief oktober 2017 binnenstad Tilburg

MTD landschapsarchitecten is in opdracht van de gemeente Tilburg bezig met het opstellen van een structuurvisie en inrichtingsplan voor de openbare ruimte voor het kernwinkelgebied van Tilburg.

Lees meer
Alzheimer Village, Parco della Sabine te Rome
nieuwsbrief oktober 2017 Alzheimer village Rome

In Rome is de bouw van een woongebied voor mensen met dementie in volle gang. Medio juli zal de eerste fase worden opgeleverd.

Lees meer