Lentekriebels!

Stadswalzone in Jaarboek Architectuur 2015-2016
Nieuwsbrief mei 2016 5

19 april 2016 werd in het Waterliniemuseum op Fort Vechten bij Bunnik de 29e editie van het Jaarboek Architectuur in Nederland gepresenteerd. Architect Remco Siebring van Studio Anne Holtrop hield een toelichting over het fotogenieke museum dat ook op de voorkant van het Jaarboek prijkte en Edwin Oostmeijer lichtte namens de redactie de selectie van projecten toe.

lees verder...

Opstapplaats Binnendieze geopend
Nieuwsbrief april 2016-2

Met het losstrikken van een lint openden wethouder Huib van Olden en gedeputeerde Henri Swinkels dinsdagmiddag 29 maart gezamenlijk de opstapplaats Binnendieze in het Museumkwartier, een gezamenlijk initiatief van de gemeente ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant.

lees verder...

Green dream Rwanda
Nieuwsbrief april 2016-1

Eind januarie participeerde MTD landschapsarchitecten, samen met drie architectenbureaus, een marketingbureau en een onderwijs- en communicatiedeskundige in een fieldtrip door Rwanda onder leiding van de Green Dream Company. Al een aantal jaren is het bureau intensief betrokken bij de ontwikkeling van een concept voor de met name recreatieve ontwikkeling van Rwanda, op basis van de principes van de lokale circulaire economie; onder de naam van Solomon’s Hidden treasures. Hierbij is een integraal concept voor de ontwikkeling van vijf kansrijke projecten verspreid over het land ontwikkeld.

lees verder...

Feestelijke opening Markt Valkenswaard
Nieuwsbrief mei 2016 4

Op dinsdag 12 april 2016 is, in het bijzijn van verschillende wethouders, omwonenden, horecaondernemers, winkeliers en andere belangstellenden, de Westzijde van de Markt in Valkenswaard op feestelijke wijze geopend.

lees verder...