Kick off jubileumjaar; 25 jaar MTD landschapsarchitecten!

25 jaar MTD 1
25 jaar MTD 2
25 jaar MTD 3
25 jaar MTD 4
23 mei 2023

25 jaar geleden schreven Frank Meijer, Han Thijssen en Ruud Dubbeld, zich bij de Kamer van Koophandel, in als ontwerpbureau MTD Landschapsarchitecten. Deze week luidde we het jubileumjaar in met feestelijkheden.

Het bureau is trots op de ontwerpen die zij de afgelopen jaren opstelde; op de visies die zij ontwikkelde; op de adviezen die zij gaf, de projecten die zij realiseerde en de prijzen en waardering die zij hiermee verwierf. De projecten betreffen stedelijke opgaven als pleinen, straten, stedenbouwkundige in- en uitbreidingen en meer landschappelijke opgaven als parken, landgoederen, bedrijfslandschappen en infrastructurele projecten. Steeds vaker betreffen de opgaven echter ook innovatieve, strategische plannen, waarbinnen coalities worden gesmeed tussen meerdere opdrachtgevende partijen. Projecten als de Koemarkt in Purmerend, de Hessenberg in Nijmegen, Zuiderzeezicht in Zwartsluis, de Stadswalzone in ’s-Hertogenbosch, Your Trembling Mile, het Depot in Rotterdam, Code Groen in Tilburg zijn opzienbarend in hun tijd.
Het bureau dankt alle collega’s, opdrachtgevers en samenwerkingspartners die onderdeel zijn geweest van deze 25 jarige reis. Meer nieuws over het jubileumjaar wordt binnenkort gedeeld!