MTD Awards 2015 uitgereikt

25 juni 2015

Op vrijdag 19 juni werd op de Hogeschool van Hall / Larenstein te Velp door Han Thijssen / MTD landschapsarchitecten de MTD award 2015 uitgereikt aan Thomas Wolfert. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een student van het 2e jaar Tuin- en Landschapsinrichting. Hiertoe worden de posters geselecteerd van het eindproject met de meest overtuigende grafische kwaliteiten.
De prijs bestaat uit een reischeque ter waarde van € 250,00, te besteden aan een studiereis en wordt uitgereikt in combinatie met de VLUGP award. Deze prijs werd dit jaar uitgereikt aan Christina Rumphorst.
Het eindproject van het 2e jaar betrof dit maal de herinrichting van het Kops Plateau te Nijmegen; een zeer bijzondere plek met rijke historie; een uitdagende en leuke opdracht. De jury bestond uit Sabine van Ruijven van MTD landschapsarchitecten, Menno Vergunst van bureau VLUGP, Henk Oost en Renee Snels van Stichting het Kops Plateau en Frits Bevort van de Marggraff Stichting.

De MTD award is door MTD landschapsarchitecten in het leven geroepen om de grafische kwaliteiten van de studenten en aandacht voor posterontwerp en presentatie binnen de opleiding te stimuleren en wordt jaarlijks uitgereikt. 

Zie ook: Nieuws