Dankjewel MTD... wat zal ik jullie gaan missen!

14 februari 2014
Na ongeveer 13 jaar (ik weet het niet precies want ik ben natuurlijk even weg geweest en dan is het lastig tellen) ga ik MTD gedag zeggen. En dat is moeilijk.

Ik ben bij MTD begonnen als secretaresse. 18 jaar jong en ik moest even wennen. Maar wat ben ik blij dat ik ben gebleven. MTD voelt als thuis en als familie dus de knoop doorhakken en daadwerkelijk MTD verlaten was niet zo gebeurd. Het is misschien moeiljk uitleggen als je hier niet werkt maar voor mij is MTD een bijzonder bureau met veel aandacht voor haar personeel. Het is een warm bad. We hebben ontelbaar veel leuke dingen gedaan; bureau-uitjes, workshops, carnaval, sinterklaas, bruiloften en ga zo maar door. Allemaal prachtige herinneringen. Helaas heb ik soms ook afscheid moeten nemen van mensen en daar had ik het vaak moeiljk mee vooral de laatste keer toen dit niet op vrijwillige basis gebeurde. 

En nu is het tijd voor iets anders... Vol bewondering kan ik kijken naar mijn collega's die vol passie en enthousiasme hun werk doen. Ondanks dat ik het bij MTD onwijs naar mijn zin heb ben ik me bewust van het feit dat dat stukje passie bij mij ontbreekt en dat hoort niet. Maar wat is dan wel mijn passie? Ik kan volmondig zeggen: mode. Dus dat is wat ik ga doen. Vanaf dinsdag 18 februari ben ik de trotse eigenaresse van een boutiek voor dameskleding: Juul. Een prachtige winkel vol met allerlei moois in de binnenstad van Den Bosch.

Lieve lieve collega's van MTD. Bedankt voor alle prachtige jaren. Jaren waarin ik heel veel geleerd heb, jaren waarin ik volwassen ben geworden, jaren waarin ik vrienden en vriendinnen voor het leven heb gemaakt, jaren waarin ik moeder ben geworden, jaren waarin ik ontzettend veel heb gelachen (en gedronken!) en jaren waarin ook regelmatig een traantje is weg gepinkt maar vooral jaren waarin ik heb genoten dat ik hier heb mogen werken. Dankjulliewel voor al het moois wat ik met jullie mee heb mogen maken en dankjewel dat ik ooit terug heb mogen komen. Het is nu tijd voor een nieuwe fase in mijn leven maar ik zal jullie nooit vergeten. En ik kan jullie niet missen dus jullie zijn niet helemaal van me af ;-)

Hele dikke kus en heel veel liefs Peggy <3