MTD award 2012

12 juli 2012
Inmiddels een goede traditie, de MTD award. Vrijdag 29 juni jl. is de award 2012 weer uitgereikt op de Hogeschool van Hall / Larenstein te Velp. Nina Abbing en Jeroen Hoogenraad, studenten uit het 2e jaar Tuin- en Landschapsinrichting, ontvingen de MTD award 2012, bestaande uit een reischeque ter waarde van € 250,00, uit hande van Han Thijssen. Zij kregen de award omdat hun posters voor het inrichtingsplan 'Het Schaartven' te Overloon excelleerde in grafische kwaliteit en zeggingskracht.

Een jury, bestaande uit Harry van Duijnhoven, manager ruimtelijke planning Kragten, Rob Set, beleidsmedewerker Natuur, Landschap en Toerisme van de gemeente Boxmeer, Ela Moyal, ruimtelijk ontwerper MTD landschapsarchitecten, Wijnand Van Velzen,  Teamleader Education & Digital Media bij Free Press Unlimited en Erwin Elschott, landschapsontwerper Taken Adviseurs & Ingenieurs, beoordeelde de posters en selecteerde de prijswinnaars.
De MTD award is door MTD landschapsarchitecten ingesteld ter stimulering van de grafische kwaliteit en aandacht voor de posters binnen de Hogeschool van Hall / Larenstein te Velp.

meer informatie