MTD ontwerpt kinderparadijs Heppie te Mierlo

4 april 2012
Hotel Heppie is een unieke nieuwe groepsaccommodatie in de bossen van Mierlo die wordt verwezenlijkt door Stichting Heppie. Stichting Heppie zet zich in, met behulp van vele vrijwilligers, voor kinderen en jongeren die een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken omdat het hen om verschillende redenen niet mee zit. De nieuwe accommodatie is gelegen op een mooi plekje midden in een bos en aan een ven. Het complex omvat, naast het Hotel- en Speelgebouw, een ruim buitenterrein voorzien van prachtige speel- en sportmogelijkheden. Gelijktijdig met de voltooiing van de gebouwen vraagt de inrichting van het landschap rondom deze gebouwen daarom de volle aandacht.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is MTD Landschapsarchitecten betrokken geraakt. Hierbij hebben Ruud Dubbeld en Ela Moyal belangeloos het ontwerp vervaardigd en Erik van den Akker zet zich in voor het verkrijgen van de materialen en de realisatie.

Stichting Heppie kan altijd mee hulp gebruiken. Ondersteun onze altruïstische actie door een financiële bijdrage te leveren voor het verkrijgen van inrichtingsmaterialen of steun de stichting door 'een steentje bij te dragen' en een Heppiesteen te kopen.

meer informatie