Linders

Ruud Linders BSc

technisch ontwerper

Na het behalen van twee diploma’s aan de Hogeschool Van Hall Larenstein, afstudeerrichtingen Planuitwerking en Realisatie en Management Buitenruimte, is Ruud in 2015 begonnen aan zijn carrière bij MTD landschapsarchitecten in de functie van technisch ontwerper. Zijn werkzaamheden betreffen verschillende onderdelen het technische traject. Hierbij richt hij zich voornamelijk op het (technische) tekenwerk, kostenramingen, RAW bestekken schrijven en bergings-/ infiltratieberekeningen.

Bij MTD landschapsarchitecten werkt Ruud aan projecten met betrekking tot onderwijscampussen en schoolpleinen zoals de Technische Universiteit Eindhoven, Hogeschool Viaa te Zwolle, de Vrije Universiteit te Amsterdam en het Koning Willem II college te Tilburg. Daarnaast projecten in de gezondheidszorg, waaronder het Catharina ziekenhuis te Eindhoven, Markenhaven te Beekbergen, Ipse de Bruggen te Nootdorp en Elisabeth-TweeSteden ziekhuis te Tilburg. En ook het ontwikkelen van daklandschappen behoren tot Ruud zijn werkveld, zoals de Trinity Towers te Amsterdam, de herontwikkeling van KPN te Breda en het Burgemeester Fenemaplein te Zandvoort.

Op groter schaalniveau is hij betrokken bij stedenbouwkundige- en stedelijke ontwikkelingsprojecten zoals de Grotestraat te Cuijk, Oudedijk te Odiliapeel, het Oranjeplein te Mariahout, Schaerweide te Dordrecht en Kampershoek 2.0 te Weert.