Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van MTD Landschapsarchitecten ontvangen? Schrijf je in!

Medewerkers

 • Iedereen
 • ing. Han Thijssen
  • ing. Han Thijssen
  • landschapsarchitect BNT / directeur
  • ‘Han Thijssen volgde een opleiding aan de Rijks Hogere School voor Tuin- en Landschapsinrichting te Boskoop en aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Hij begon zijn carrière als ontwerper bij DLA+ en vanaf 1989 werkte hij als adviseur / projectleider bij Buijs en van der Vliet landschapsarchitectuur en stedenbouw. In 1998 maakte hij vanuit dit laatste bureau met Frank Meijer en Ruud Dubbeld de doorstart met MTD landschapsarchitecten.
   Han is een realist; hij combineert en organiseert, zodat bijzondere ontwerpprojecten haalbaar worden. Specifieke esthetische en constructieve waarden van materialen en de onderbouwing en verantwoording van bouwkosten hebben hierbij zijn belangstelling.
   Momenteel is Han vooral betrokken bij de initiatieffase van projecten en is hij verantwoordelijk voor de zakelijke leiding en management van MTD landschapsarchitecten. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar de participatie in design & construct / DBFMO projecten, de samenwerking met andere disciplines en innovatie op het gebied van aanbesteding, contractvorming, uitvoering en beheer.
   Hij heeft bijzondere expertise opgebouwd in projecten als de herontwikkeling van de terreinen van Akzo-Nobel te Arnhem, de herinrichting van diverse kernwinkelgebieden en een groot aantal infrastructurele projecten en ontwerpen voor geluidwerende voorzieningen in opdracht van Rijkswaterstaat. Hiernaast zijn relevant om te noemen zijn betrokkenheid in een aantal projecten in het onderwijs en de gezondheidszorg waaronder de campus Universiteit van Tilburg, de Technische Universiteit Eindhoven en Thales in Hengelo, het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch en de Scholingsboulevard te Enschede.
   Han heeft een ruime bestuurservaring.’