Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van MTD Landschapsarchitecten ontvangen? Schrijf je in!

Medewerkers

 • Iedereen
 • Mathé van Kranenburg MLA
  • Mathé van Kranenburg MLA
  • landschapsarchitect BNT
  • Mathé van Kranenburg is in 2009 afgestudeerd in de richting tuin- en landschapsmanagement aan de HAS te ’s-Hertogenbosch. Hij besloot zijn studie te vervolgen met een Master landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. In 2015 is hij afgestudeerd als landschapsarchitect met een ontwerponderzoek naar een toekomstige ruimtelijke inrichting en betekenis van het boomgaardenlandschap van de oostelijke Betuwe.
   Vanaf 2010 werkt Mathé als ontwerper bij MTD landschapsarchitecten en na afronding van zijn studie aan de Academie als landschapsarchitect en projectleider.

   Binnen MTD heeft Mathé aan diverse projecten op verschillende schaalniveaus gewerkt. Hij heeft met name een belangrijk aandeel gehad in een aantal binnenstedelijke inrichtingsplannen, zoals de sportcampus van het Bentinckspark te Hoogeveen, de campus van de Technische Universiteit Eindhoven, de hoofdplanstructuur van Parijsch-Zuid Culemborg en de herinrichting van de Vesting en schootsvelden Muiden. Daarnaast werkte hij aan een aantal grootschalige infrastructurele projecten, zoals het inrichtings- en compensatieplan verbreding A9 / Amsterdamse Bos te Amsterdam / Amstelveen, de Visie en Ontwerpcriteria Snelwegenlandschap Apeldoorn Zuid-Oost en landschappelijke inpassing en vormgeving kunstwerken bij de verbreding van de N279 Noord ’s-Hertogenbosch-Veghel. Bijzondere projecten waarin hij participeerde zijn ondermeer de prijsvragen en aanbestedingen betreffende de herinrichting Adam Kazerne te Soest / Duitsland, en het Bidboek Floriade 2022 te Amsterdam.