Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van MTD Landschapsarchitecten ontvangen? Schrijf je in!

Feest MTD 20 jaar!

25 september 2018

Vrijdag 7 september vierde MTD het 20 jarig bestaan van het bureau met een groots feest. Genodigden waren met name personen, die structureel aan het succes van het bureau hebben bijgedragen, zoals oud-medewerkers, architecten en andere collega bureaus waarmee intensief is samengewerkt, stagairs en enkele familieleden. Speciaal voor de gelegenheid voer een bootje genodigden en medewerkers van het bureau op en neer van de Zuid-Willemsvaart 142 naar de feestlocatie aan de Tramkade in
’s-Hertogenbosch.

Het was geweldig om genodigden in zulke grote getallen te mogen verwelkomen. Na ontvangst onder genot van een aperitief en amuse, werd er middels speeches terug geblikt op de afgelopen 20 jaar en vooruit gekeken naar de toekomst van het bureau. Spoorbouwmeester Eric Luiten gaf, als gastspreker, op ludieke wijze zijn kijk op het DNA van het bureau.
Gedurende de avond bleef het bootje heen en weer varen tussen de feestlocatie en het bureau, hetgeen iedereen de gelegenheid bood het bureau te bezoeken, en vervolgens weer terug te keren naar het feest waar tot in de late uurtjes gefeest en gedanst werd.
Bij afscheid wachtte de gasten nog een leuke verassing in de vorm van een speciaal hiertoe uitgegeven jubileumboekje, waarin alle MTDadvertenties van de achterkant van de Blauwe Kamer van de afgelopen 20 jaar gebundeld zijn.
MTD kijkt terug op een bijzonder geslaagde avond en wil graag alle genodigden bedanken voor een onvergetelijk feest!